Владо Јаневски се врати на ТВ екраните!

Заврши чекањето! На радост на сите негови фанови Владо Јаневски го прекина медиумскиот молк и дојде на гости во новогодишната епизода на #1на1.
Погледнете ја истата во целост само на нашиот јутјуб канал:

Новогодишната песна од емисијата е достапна тука, а на следниот линк можете да го чуете Владо Јаневски како зборува на неколку странски јазици.
А ако сакате да дознаете какви ликови се појавуваат на сите семејни собири притиснете тука.