Џим Кери би бил одличен фризер (видео)

Актерот Џим Кери во рамки на гостувањето кај Џими Кимел реши да ги почести гостите со фризура, како онаа што ја носи во „Dumb and Dumber“.

Погледнете со какви фризури завршија луѓето кои седнаа на столчето: