Легендарниот Бранко Ѓуриќ за првпат во македонско ток-шоу!

После премиерната епизода од седмата сезона на #1на1, продолжуваме и оваа сабота.

Бранко Ѓуриќ се погрижи неговото прво гостување во македонско ток-шоу да биде незаборавно и ни понуди многу забава и хумор. Како тоа Ѓуриќ се снашол во САД, како му помина турнеjата низ светот и дали некогаш би живеел во Македонија дознајте оваа сабота во 19:15 часот на Телма ТВ.

 

Update: Во меѓувреме излезе и целосната епизода со феноменалниот Ѓуро. Се надеваме дека ви се допадна и ова издание на нашата емисија.