Џим Кери ви покажува како е да се биде Конан О Брајан

Видеото е старо 6 години, но одеднаш повторно станува популарно со целата фама околу тунајт шоуто, и лејт најт шоуата воопшто. Џим Кери како одличен имитатор го имитира Конан со сите негови препознатливи работи.