Sparkles – Runnin (live cover)

И во последната епизода на #1на1 продолживме со промовирање на македонски бендови кои што го заслужуваат тоа внимание. Овој пат свој настап во нашето шоу имаа Тања, Владимир и Огнен односно “Sparkles”. Погледнете го нивниот кавер на “Runnin”:

Тажната верзија на “Погледи у тами” можете да ја погледнете тука, а монологот од последната епизода можете да го погледнете на следниот линк.