Џими против Џими

Неколку недели по доаѓањето на Џими Фалон, вака стојат бројките кога ќе го споредиме со неговиот имењак Џими Кимел. Засега Фалон убедливо победува во сите категории. Сепак времето ќе покаже како ќе биде во наредниот период, засега ова беше само загревање…
aaaaa