Дибиров чита хејтерски твитови за него

Кога си спортист во Македонија никогаш не можеш да бидеш на сигурно. Кога играш добро ќе  бидеш фален од страна на фановите. Ама, доколку сврзеш неколку лоши партии по ред тогаш сигурно дека во жарот на борбата сите ќе станат експерти спремни да го хејтаат секој твој потег. Така, на барање на публиката ви го презентираме првиот македонски спортист кој што јавно чита твитови во кој што луѓето си ги изјаснуваат емоциите за него (кои што сме сигурни дека се само моментални при некој промашен зицер)