Дибиров низ фотографии од гостувањето во Еден на Еден

Фотогалерија од снимањето со ракометарот на РК Вардар, Тимур Дибиров.

timur14

timur

timur1

timur2

timur3

timur4

timur5

timur6

timur7

timur8

timur9

timur10

timur11

timur12

timur13