Драган Бјелогриќ, за прв пат во македонско ток шоу!

Расположен и релаксиран зборуваше за неговата улога во Бољи Живот и за тоа како уште во тоа време се потпишувале договори кои им овозможуваат тантиеми на главните актери. Разговорот продолжи со неговите продукциски почетоци и за тоа како е направена неговата фирма Кобра Филм која ја основал со Никола Којо и сите авантури што следувале при снимањето на многу филмови и серии со продукцијата.

Нашиот Никола Ристановски, Роберт Де ниро, Арманд Асанте, филмот Монтевидео се гелдаме, па дури и покојниот тутунски бос Данчо Шутурков беа дел од темите за кои зборуваа Жаре и Бјела.

Следната недела (02.03.) во Еден на Еден – Даниел Кајмакоски и Тамара Милановиќ од Икс Фактор