Дирлада *Web Exclusive*

Дел од разговорот што го направивме со Перо Камиказа за создавањето на една од најпознатите песни на Меморија – Дирлада.

Со оваа песна се означи и почетокот на новата Меморија, со Ристо Самарџиев зад микрофонот.

Овој дел од разговорот не е во емисијата и го пренесуваме ексклузивно на веб страницата на Еден на еден. Уживајте!