Рекламна катастрофа

Една фирма од Аљаска во дневниот весник во Енкориџ си платила таканаречена рекламна маркичка. Фирмата се занимава со остранување исечени дрва кои на луѓето им прават проблеми поради корењата и затоа не може да ги извадат. Се би било ОК доколку на насловната на весникот не е жена која има ампутирана нога:

aa