Добриот хелиум надалеку се слуша

Популарните српски медиуми Телеграф, Ало, Блиц, Свет Плус и многу други, со сласт се залепија на НАШЕТО ВИДЕО од #1на1 во кое Владо Георгиев ја пее Једина на хелиум. Нема што, добриот Еден на Еден хелиум надалеку се слуша! 🙂

alo

blic

svet plus

telegraf