Доколку Star Wars се одвиваше во Македонија

Во моментов целиот свет зборува за едно нешто. Не, не се зборува за тоа како Ѓорѓи Крстевски спрема камбек на сцената, туку за новиот Star Wars филм. Се очекува овој филм да ги сруши сите рекорди на гледаност, но секако дека ова не би било случај ако филмот би се одвивал во Македонија. Во тој случај Star Wars не би се викале Star Wars, a и воопшто ликовите не би биле истите.

eleciton wars