Пародија на Тажна љубов, среќна песна

Ексклузивно во последната епизода на #1на1 дознавме како Игор Џамбазов ја напишал “Тажна љубов, среќна песна”. Но, Тамара откри дека веќе и е преку глaва од песната и поради тоа таа се решила да напише пародија на истата. Еве како тоа звучеше:

 

Целата епизода може да ја погледнете тука.