Доколку “Taken” се одвиваше во Македонија

Лиам Нисон е еден на најубиствените херои во акционите филмови.Тој може да се справи со се и сешто..но дали би можел да се справи со очајните мрежи на Македонските оператори ?

 

taken na vip