Драган Бјелогрлиќ гостин во следната епизода!

Оваа недела имаме вистинска чест на гости да ни дојде легендарниот Драган Бјелогрлиќ. За прв пат со вакво гостување во Македонија, ќе уживаме во емисијата каде единствен гостин ќе биде популарниот Бјела.
Гледајте Еден на Еден оваа недела (23.02.) на Алфа во 20:30ч