Фчерашни новости епизода 14

Стотина фанови на „Фчерашни новости“ помогнаа епизодата 14 да биде една од најинтересните до сега. Со актерите и статистите кои ја придружуваа екипата, беа снимени неколку скечови кои ќе ви покажат, меѓу другото, зошто нов бран на мигранти решија спасот да го најдат во Македонија.

Во оваа епизода се враќа и лидерот на Неопределените, а како специјален гостин по повод Прочка, во студиото беше угостен и Отец Пимен.

Доколку сте ја пропуштиле, последната епизода на „Фчерашни новости“ веќе е на „Јутјуб“: