Вака се води интервју!

Можеби сте го гледале и сте читале за оваа проблематика, но верувајте дека не е лошо да се потсетиме. Вистинско уживање беше кога го гледавме водителот на BBC Jeremy Paxman како го решета директорот на Кока Кола Европа James Quincey и кога му објаснува колку шеќер има во неговиот производ.
Секако, ние нема да се откажеме од пиење Кока Кола, но после една чаша Кока Кола по се изгледа дека ќе треба да трчаме неколку километри на кеј