Драган Вучиќ за претседател!

Ако Драган Вучиќ стане претседател… сигурно нема да биде полошо од сега 😀

Последнaта епизода е достапна на следниот линк, пијаните снимки на нашите политичари се достапни тука, а со клик овде може да го погледнете настапот на Влатко Стефановски во нашето шоу!