Како би изгледале Никола Груевски и Зоран Зеав во “swag” варијанта?

Лејдис енд џентлмен ви ги претставуваме Никола Swag-ruevski и Зоран Swag-ev 😀

grujooooooooooo

zaaaaaaaaeeeeeeeeeeev

А рап битката на овие двајца епски “ем-сија” ќе можете да ја погледнете тука.