Дуке Бојаџиев и Каролина Гочева низ објективот на Еден на Еден

Фотографии од снимањето со Каролина Гочева и Дуке Бојаџиев.

Целата епизода може да ја најдете на следниот линк.

IMG_0959

IMG_0969

IMG_0971

IMG_0986

IMG_0993

IMG_1002

IMG_1014

IMG_1020

IMG_1022

IMG_1031

IMG_1045

IMG_1054

IMG_1055

IMG_1064