Два главни настани ја тресат македонската јавност овие два дена!

Два главни настани ја тресат македонската јавност овие два дена!

Првата: Мандатот!

Втората: Што ќе гледате во новата епизода на „Фчерашни новости“?

За првата прашајте си ги Ѓорѓе и Зоран, а за втората тука е Кузман, кого ќе го гледаме во акција.

Потоа, екипата излегува на улица, но не за да протестира, туку за да прашува.

И мандатот, нормално, нема да помине без коментар, но не сега. Сега главната тема е дека новата епизода на „Фчерашни новости“ ќе ја гледате во недела, 19:10 часот на телевизија „Телма“.

Следи епизода 26!