Игор Џамбазов ѕвони во полиција!

Сите гости во нашата емисија мора да направат нешто невообичаено ако сакаат пак да бидат викнати 😀 Во последната епизода Игор Џамбазов мораше да се јави во полиција! Погледнете како помина ова:

Монологот од епизодата може да го погледнете тука, а настапот на “High Control” тука.