Еден на Еден – Бајага (ВТОР ДЕЛ)

Човекот зад “Pada vlada”, “Moji drugovi”, “442 do Beograda”, “Plavi safir”, “Verujem, ne verujem” и многу повеќе хитови со кои пораснаа генерации, повторно во #Сезона15

Погледнете го вториот дел со Момчило Бајагиќ – Бајага!