Јавувања од епизода 8

Во последното издание на #1на1 решивме да се јавиме на шефот на сите телевизии за да се пожалиме поради тоа што во секоја епизода нашите телефони ѕвонат небаре сме хотлајн.
На наше изненадување шефот на сите телевизии е никој друг освен наш Спасе. Како Спасе си ја добил оваа работа ќе може да погледнете на видеото:

 

 

Погледнете ги и останатите видеа од епизодата:

 

Елена Ристеска на хелиум

Монолог