Еден на Еден е ПРВ YouTube партнер во Македонија!

Минатата недела во Белград се организира првиот YouTube Partners Summit на овие простори. Со оваа конференција за првпат беше лансирана партнер програмата на YouTube во екс-ју земјите. Со гордост можеме да кажеме дека Еден на Еден е првиот и засега единствен YouTube партнер од Македонија. Не само тоа, туку добивме и специјален третман и бевме споменати меѓу неколкуте примери за успешни соработници на Балканот. И да, не споменаа како ток-шоуто Еден на Еден од Македонија, под уставното име! 🙂

Како такви, понатаму не чека многу работа и проекти заедно со YouTube канцелариите во Лондон и Берлин. Соработката нема да биде само во Еден на Еден каналот и нашите видеа туку и општо за развивање на YouTube како бренд во нашата земја и партнер на компанијата за Македонија.

11222064_10153649337188679_1435639053208041863_n

20150917_144959

20150917_145005

20150917_145007

20150917_145353

20150917_150232

20150917_150752

20150917_161704

20150917_171013

12036712_10153648995238679_4042997020650443367_n