Еден на Еден – Фрајле (ВТОР ДЕЛ)

Ако ви се допадна првиот дел од најпозитивната епизода за #Сезона15, тогаш ви го препорачуваме и вториот дел! The Frajle во “Три на Еден” во 1на1 😀