Еден на Еден – Горан Пандев (ВТОР ДЕЛ)

Продолжуваме таму каде што застанавме – најдобриот македонски фудбалер за неговото семејство, ситуацијата со репрезентацијата и ФФМ, што прави после ‘закачување’ на копачките, а слушнавме и анегдота од Ацо Стојков!

Првиот дел на овој линк, а вториот на: