Како вештачката ја замени човечката интелигенција?

Во недела нѐ чека нова епизода на „Фчерашни новости“. Во неа последни ќе дознаете:

– Фчерашни дознава: Дали партиите ќе успеат да се договорат за промена на Уставот?
– Како вештачката ја замени човечката интелигенција?
– Фчерашни на терен: Кој е разочаран, а кој е среќен за ситуацијата во државата?

Гледајте ја епизодата 5 од сезоната 4 на „Фчерашни новости“ оваа недела од 19:30 часот на „Канал 5“ телевизија.