Еден на Еден – најава д-р Пановски

Оваа недела докторот чии совети ги слушавме будно низ целата пандемија, Никола Пановски во Еден на Еден. Недела, 23-ти јануари во 18.30ч, а реприза истиот ден во 23.30ч.