Еден на Еден најава – Иван С. Мирчевски

Како функционираат македонските телевизии, какви се всушност политичарите и што се случува зад камерите – кој би можел да каже подобро од Иван С. Мирчевски, оваа недела од 18.30 на Канал 5.