Еден на еден – Најава за Дајте Музика

Нашите редовни пријатели – Дајте Музика повторно во #1на1, точно пред заминување за Франција на јуниорскиот Евросонг.
Недела, 18.40ч на Канал 5, реприза истиот ден во 23.30ч