Еден на Еден со Здравко Чолиќ

За Македонија и сѐ добро што го поврзува со нас, за авантурите со Џаро, со „Индекси“, бројните концерти…Здравко Чолиќ во Еден на Еден направи одлично шоу, кое мора да се погледне.

За оние што ја пропуштија, погледнете го омиленото ток-шоу и епизодата со единствениот Чола на „Јутјуб“:

Во новата епизода од сезона 10, гледајте го и магичниот рецепт за патриоти, дознајте кои се сличностите меѓу пратеник на ВМРО-ДПМНЕ и вибратор, нова тура на Јасновидецот…

Во недела, во студиото на „Еден на Еден“ ќе ги гледаме двете водителки Миа Костова и Милена Антовска.