Еден на Еден специјал со Жан Митрев

Човекот кој зад себе има 30 годишно искуство и повеќе од 15 илјади операции на срце. За Велигден ќе гледаме нов Еден на Еден специјал со Жан Митрев.

Во едночасовниот муабет со Жаре, доктор Митрев зборува за диетата, бројните операции и болницата, но и за тоа што значи да се биде кардиохирург.


Не ја пропуштајте Еден на Еден во недела од 18:50 на Канал 5.