Едукативни кампањи

Предавање и презентација на она што Еден на Еден го работи пред студентите од Економскиот Факултет Скопје, февруари 2014

DSC_0003

DSC_0007

DSC_0025

_______________________________________________________________

Предавање пред учениците во гимназијата Орце Николов, тема: Моќта на интернетот како телевизија на 21 век, април 2013

DSCF4722

DSCF4764

DSCF4786