ВТОР дел од разговорот со најдобриот македонски фудбалер

Новиот концепт на нашето шоу продолжува во полна пареа! Откако сезоната ја започнавме со првиот, време е и за вториот дел од мега интервјуто со најдобриот македонски спортист! За тоа какви биле плановите за Мрме и репрезентатицијата, за неговиот живот по завршувањето на фудбалската кариера, за тоа што треба да се промени во ФФМ и многу повеќе!
Недела, 18:30 на Канал 5.

А првиот дел може да го погледнете со клик на – ЛИНК.