Екипата од Монтевидео – Град

Актерите од “Монтевидео, се гледаме!” – Петар Стругар, Андрија Кузмановиќ и Иван Зекиќ заедно со Жаре свират своја верзија на познатата “Град” од Бајага, сезона 5 на Еден на Еден