Разочарувањето на Климе

Оваа сабота имаме нова епизода од #1на1, а во неа меѓу другите гости свој дел ќе има и охриѓанецот Климе. Нашите камери го фатија Климе во моментот кога размислуваше како да им наплати повеќе пари на гостите од Холандија 😀

 

OHRID