ЕКСКЛУЗИВНО: После Будимпешта, Груевски забележан и во…

После објавувањето на фотографијата на Никола Груевски во Будимпешта, екипата на „Еден на Еден“ повлече врски и најде уште неколку пресно направени фотографии од авантурите на поранешнио премиер низ светот.