Ексклузивно – Снимен разговор меѓу Жаре и Спасе

Нова Веб Ексклузива од #1на1, објавена снимка од разговор меѓу Жаре и Спасе. Меѓу другото, падна договор да му се јават на Јанко во Јади Бурек.