Ексклузивно видео од владиниот портпарол

По завршувањето на Европското првенство во ракомет, „Фчерашни новости“ конечно се враќаат во нивниот вообичаен термин – 20 часот на „Телма“ телевизија.

Во недела исполнета со многу политички одлуки и случувања, екипата се погрижи последни да дознаете:

  • Од што се незадоволни македонските таксисти?
  • Што има да каже македонската дијаспора?
  • Ексклузивно видео од владиниот портпарол

Гледајте ја епизодата 19 на „Фчерашни новости“ во недела, 20 часот на „Телма“ и во живо на нивната официјална страница на „Фејсбук“.