Eкспертот има нешто да каже…

Нова епизода на „Фчерашни новости“ и оваа недела на „Телма“. Што ќе гледаме во епизодата 27 ни поткажа таксистот-експерт.

Екипата фати криминалци во акција и дозна кој што ќе лапне од албанските блокови.

За останатите содржини, најдобро е да вклучите „Телма“ во недела во 19:10 часот.