Елена и Емилија го разубавија студиото (фотогалерија)

Фотографии од снимањето со Елена Ристеска и Емилија Розман чие гостување ќе можете да го погледнете на следниот линк.

IMG_0366

IMG_0240

IMG_0246

IMG_0258

IMG_0262

IMG_0274

IMG_0285

IMG_0291

IMG_0304

IMG_0308

IMG_0314

IMG_0325

IMG_0330

IMG_0333

IMG_0337

IMG_0341

IMG_0349

IMG_0354

IMG_0357

IMG_0359