Како си поминавме на снимањето со Тарик

Тарик Филиповиќ го снимавме во истиот ден како и Здравко Чолиќ. Па, претпставувате, како си поминавме на снимање 🙂 Многу насмеани девојки, мајки, баби, обожавателки… А, прекрасна и расположена публика значи и топ атмосфера, лесен тек на снимање, со резултат – екстра епизода.

Еве дел од снимањето: