Елена Ристеска на хелиум!

Ние од #1на1 почнуваме да се загрижуваме за Елена Ристеска. Минатата година за прв пат проба хелиум токму во нашата емисија. Изминатата сабота таа пак гостуваше кај нас, а и овојпат како и пред 365 дена таа повторно запеа под дејство на хелиум. Се надеваме не се навлече 😀

Погледнете ги останатите видеа од епизодата:

Монолог

Јавувања