Жељко Самарџиќ оваа недела во Еден на Еден

Директно од Белград, оваа недела на 02.02. ни гостува белокосиот шармер, љубавник, а како што ќе дознаеме и поранешен исклучително успешен угостител, ранет човек од куршум, нелегален преминувач преку државни граници и што уште не – Жељко Самарџиќ!

Гледајте Еден на Еден оваа недела на 02.02. во 20 часот на Алфа тв.