ЕП во ракомет – настан на љубовта

Ракометот можеби на моменти знае да биде груб спорт, но во жарот на љубовта може да се најдат и некои нови симпатии и да се најдат луѓе кои што едноставно ќе сакате да ги гушнете и да не ги оставите.