Снимањето со најубавата публика!

Ја имаме најспецијалната божиќна епизода досега! Идејата беше да ги собереме девојчињата кои ги испеаја едни од најубавите детски евергрини. Песните на кои ние растевме, а сега растат и нашите деца или внуци, препеани по 20 и кусур години од истите тие девојчиња.

Уживајте во Божиќниот специјал со Ирена, Сања, Елеонора, Наталија и Емилија 🙂

Еве како помина снимањето со најубавата публика!