Мак песни за странски пазари (ВТОР ДЕЛ)

Ако ви се допадна првата “колекција” мак хитови наменети за странскиот пазар, ова ќе ве израдува како Мелита Ракичевиќ фотоапарат!

DZINGRLAKA

ESMALELE

nuse

POP PERO

silly

SUDIJA

TEBE TE ZNAM

trifun

ZADUSIVME

ZRELO JABOLKO

BANANI