ЕВЕ ГО – CSI OHRID!

csi ohrid

Екипите на edennaeden.mk и panika.be ви ги претставуваат ЦСИ Охрид!

Еве ја првата епизода, а втората гледајте ја во вторник (14.04.), исто така на edennaeden.mk и panika.be. Бујрум!